Saturday, October 8, 2011

Kad Tunang yang ku design sendiri...


Kad la sangat... huhu~ Actually 'kad' ni nina tak print pon, just post dalam facebook je untuk tag kawan². Digital card la kiranya. Yang ni nina design pakai adobe photoshop je (zaman tak reti illustrator dulu). Asalnya nina cuma nak design map je utk kawan² supaya tak sesat, tapi bila dah start pegang photoshop tu mulala tangan menggatal nak tambah macam².. huhu tapi still simple what? Takla over macam nak kawin kan (ada tengok org buat kad utk tunang pon print mahal cam kad kawin woo... stok² anak lord lah katakan). Untuk design ni nina keep it simple je, janji ada map. Pastu tambahla sikit corak, tulisan, tarikh ngan warna tema. Ekeke... masa nina publish gambar ni pon dah ada dah org mintak nina tolong design utk diorg =p

Sunday, October 2, 2011

Random Pics of My Wedding : Bertandang

Gambar oleh Ronmad Photography (my ex-opismate).. recommended A++!!!







Random Pics of My Wedding : Sanding









Anda mungkin juga meminati:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...